Hans Veenstra, goeroe of deskundige …..

Van  € 4500 naar € 175.000 binnen handbereik voor alle particuliere beleggers,  en vooral de professionals zoals pensioenfondsen doen het helemaal verkeerd. Dat ze fouten maken is buiten kijf, doet iedereen, maar zò fout lijkt mij sterk. Deze man hebben we nodig bij de nieuwe politiek partij 50Plus, die haar bestaansrecht ontleent aan de misstanden in pensioenwereld. Ik ben z’n naam nog niet tegen gekomen. Ik heb z’n mailtjes gelezen, en daarmee kan iedereen zich de moeite besparen ook nog eens naar zijn video te kijken. Herhaling van teksten, grafiekjes en foto’s die je overal van het net kunt plukken en geen enkele informatie geven. Kun je rekenen, en dat kunnen hoop ik veel mensen, dan is Hans’ filosofie en zijn systeem TrendTrader onwaarschijnlijk. Voorlopig valt het in de categorie Scam. Ben benieuwd naar zijn systeem. Eén ding vind ik wel aardig, rondom beleggen is een gigantische industry gebouwd en daarmee verdienen heel wat mensen een boterham. Zolang mensen daar in trappen gun ik hem z’n boterham. Ze zijn gewaarschuwd.

Ook ik heb dollartekens in mijn ogen, anders had mijn pad niet dat van Hans gekruisd. Heb mijn leergeld o.a. betaald in het amerikaanse fenomeen Hyips.

100% Scam, zwendel met op het  pyramidespel gebaseerd beleggen. Hou je van gokken dan is het een alleraardigst tijdverdrijf. Geen enkel fonds overleeft het uiteindelijk. Kijk eens op de site van Goldpoll.com.

Met bewondering heb ik ook het boek van Adam LeBor gelezen over Meesteroplichter Madoff gelezen. Behalve over zijn oplichterspraktijken geeft het ook een interessant inzicht in de joodse migrantengolven naar Amerika. Madoff zit inmiddels in de bajes, waarschijnlijk de rest van z’n leven.

 

 

 

 

 

 

Genoeg voor vandaag, alleraardigst was een foto van een printer met muis. Innovatie moet ergens beginnen. Even nadenken ……, dan verder naar beneden  scrollen.
 

 

 

 

 

 

 

 

Innovatie bij HP

Advertentie
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s